Onlinebase

Uitleg Onlinebase CMS

Dashboard

Vanuit het Dashboard kunt u alles beheren

Screenshot of Onlinebase CMS dashboardVanuit het Dashboard van het Onlinebase CMS kunt u alle beschikbare functionaliteit benaderen.

Het zij het aanpassen van de verschillende instellingen van de website, het beheren van de Zoekmodule, het Statistieken gedeelte of de Metatags, of de Gebruikersinstellingen aanpassen.

Tevens heeft u direct toegang tot alle content (eventueel per taal), de categoriëen, de evenementen kalender en indien u meerdere websites heeft de mogelijkheid om te kiezen welke website u wilt beheren.

Autorisatie en rollen

Voor elke gebruiker een reeks beschikbare functionaliteiten

Screenshot of Onlinebase CMS user management

Indien u één of meerdere grote websites heeft (eventueel met meerdere talen) is het handig dat u met meerdere mensen deze kunt onderhouden. Sommige mensen moeten inhoud toevoegen en redigeren, anderen weer maken rubrieken aan en weer anderen beheren algemene instellingen van de website. In het Onlinebase CMS kunt u redacteuren en medewerkers definiëren. Bij deze rollen hoort ook een autorisatie profiel. Dit profiel regelt wie wat mag binnen het Onlinebase CMS en wie waaraan mag bijdragen. Ieder een verantwoordelijkheidsgebeid.

Geplaatst op 27 februari 2012 om 21:09 u.

Meer over ons CMS

4 bericht(en)