Onlinebase

ICCCPO website is live!

Al een hele tijd wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de inhoud van de vernieuwde ICCCPO.org (INTERNATIONAL CONFEDERATION OF CHILDHOOD CANCER PARENT ORGANIZATIONS) website. Vanuit Duitsland, Oostenrijk, Zuid Afrika, Nederland en Hong Kong is ingelogd op het Onlinebase CMS om de website te vullen en waar nodig aan te passen qua inhoud. En vandaag mag dan eindelijk het resultaat getoond worden!

Onlinebase heeft heel lang aan dit project mogen werken en heeft samen met mensen uit alle windstreken (want de ICCCPO is immers een internationale parapluorganisatie) deze website weten te realiseren. Gebouwd met moderne tools als ColdFusion en jQuery is dit een mooie site geworden die de nieuwe look-and-feel van ICCCPO vertegenwoordigt.

We hopen dat ICCCPO vele plezier zullen hebben van hun nieuwe website en dat veel bezoekers de vernieuwde website zullen vinden. Met nieuws uit alle lidorganisaties, geordend globaal en per continent, alsmede interessante artikelen voor ouders en voor artsen en zorgpersoneel zal de ICCCPO website een bron van informatie en inspiratie worden.

Update 2011-03-24

The ICCCPO mentioned us and our work for them on Twitter - thanx!

screenshot Tweetdeck where ICCCPO mentions work Onlinebase

Geplaatst op 22 maart 2011 om 15:53 u.

Meer websites en webapplicaties

56 bericht(en)